2023-05-22 35 浏览
今年我生日,男朋友同我去咗我最爱嘅火舞町到食生日饭!等我介绍吓呢间餐厅有咩吸引到我!香葱大阪烧 呢间餐厅嘅大阪烧超级好食!成件都有好香嘅蛋味🥚。再加左烧肉汁🥩,沙律酱同葱🌱。令到整个大阪烧嘅味道更加浓郁。~圣子~ 圣子好大只!而且厨师为咗方便我哋食用!会将煮好嘅圣子切好,再俾我哋食!我觉得呢样嘢好窝心。绝对值得赞。~酱油渍拖罗海胆三文鱼子饭~ 呢个有晒我钟意食嘅嘢!🫙酱油渍拖罗🐟味道浓郁,但食落口不失鲜味!🐚海胆肥美可口。每一啖都劲满足。🐟三文鱼子有好香嘅鱼油味!三样嘢连埋白饭一齐食。恰到好处!超好食!芝士大阪烧 呢个大阪烧🥘食嘅每一啖,都有好香🧀芝士味,同烧汁嘅味道好衬!钟意食芝士嘅朋友一定要试哦!总括嚟讲,除咗食物好味之外,餐厅嘅装修好日式,座位亦都好舒服!好适合情侣拍拖食饭!所以我非常钟意呢间餐厅!一定会推介朋友黎。😍😍😍😍😍😍😍

😍😍😍😍😍😍😍