2019-07-14 4087 浏览
今日朋友带左我去乐富新开的牛涮锅去食打边炉放题。一入到去朋友预先订左位,所以即时就可以入到去了。点餐方面,我哋听咗店员嘅推介叫咗个美洲牛胸腹放题套餐,另加左任食食海鲜同埋刺身。佢嘅放题套餐即使系刺身,系任叫任食的,有乜需要即管自助落单,快夹妥,抵赞。另外佢出面有自助bar,饮品,甜品,雪糕,蔬菜同前菜任拎任食,值得一提嘅系佢有任食炸物,有非常香口的味道,正!锅底方面,佢有好多款拣,我地拣左猪骨汤底同埋四川麻辣汤底,一如以往另外一啲分店,佢嘅汤底认真不错的,味道够晒香浓之余又唔觉有味精。肉类方面,呢一个餐配上了美洲牛胸腹,比一般美国肥牛的味道更有口感更有肉味更少肥膏更健康。当然佢其他丹麦豚肉,鲜鸡件等都不错的,味道一样咁好!海鲜同埋刺身方面佢地都都绝不输蚀。款款新鲜,味道鲜甜味美,估不到除了普通打边炉之外,佢既刺身都好好㖞,真正一次过满足到几个愿望!太多好野食唔晒咁多野,下次一定要带定一大个胃来再大吃一餐!最后我哋仲用咗啲会员积分换左啲纪念品,真正又有得食又有野换,大满足的一餐。

2019-07-08