2022-08-25
Omakase系由厨师发办的,师傅见我地坐低就问我地既喜好,然后根据的地口味就为的地介绍左几道菜式~😋系等紧的过程,见到装横十分高尚而有简约,十分合适相聚朋友来一齐食~上了几道菜分别系左口鱼矶边卷、北海道仙凤趾生蚝、莼菜三文鱼籽杯同埋鳢鱼天妇罗。😎先上生蚝,生蚝上面系煮咗嘅醋啫喱比较清爽少少,好有口感,而且肉质好新鲜,唔会有腥味,推荐~🫰🏻🐟然后来了左口鱼矶边卷,本人喜欢爽口的鱼肉,而民道寿司完全符合我的味蕾,超好味🐡到来上了莼菜三文鱼籽,呢杯比较清而且配有三文鱼籽,每粒都好似爆浆咁,又新鲜又好味🍱最后来了鳢鱼天妇罗,天妇罗系炸得好松脆,但一口咬落鳢鱼仲好甘味香口中间有紫苏叶配莓酱,简直好味到极点~🍤餐厅采用高质的新鲜食材,用料比一般餐厅更豪华,今餐真系超超超满足十分推荐黎呢间🧐👍