2024-09-27
对于钟意Customize嘅我嚟讲Five Guys真系几吸引,所以就去试下啦!🍔🍟主菜🍔 Cheese burger我点咗个double patty嘅芝士汉堡,仲加咗酸瓜、蕃茄、烧洋葱、蘑菇同BBQ酱。汉堡真系超大份!烧洋葱同蘑菇嘅香味同肉饼好夹,酸瓜同BBQ酱又平衡返少少油腻感,食完真系超满足~😋🍖🍟 Cajun regular-sized fries呢个薯条同一般嘅薯条唔同,佢哋用咗Cajun香料,食落去有啲微辣嘅口感,炸得外脆内软,个香料味好香,但唔会太重,啱啱好!而且一份regular size已经好多,真系食唔晒!🧂🍟饮品🥤 Strawberry & Oreo milkshake topped with whipped cream呢个奶昔我拣咗士多啤梨同Oreo嘅组合,仲加咗忌廉,整体好creamy,士多啤梨嘅清甜味同Oreo嘅脆脆口感好夹,饮落去唔会太腻,系一个好refreshing嘅饮品/甜品!🍓🍪
主菜
🍔 Cheese burger