真系好抵食😦每位$298但系有劲多嘢食😍😍有鸡煲同打边炉,打边炉有包左海鲜拼盘,猪肉牛肉,手打丸,饺子,菇菌类拼盘,蔬菜拼盘,响铃,炸鱼皮,最后仲有甜品添💁🏻‍♀️食住前菜等鸡煲🙆🏻‍♀️麻辣鸡煲🐔,叫咗小辣所以唔太辣不过麻香好重,个汁好浓味d鸡都好入味,惹味😋拎咗唔同嘅酱料配料俾我哋调味食完鸡煲,侍应就上咗呢个海鲜拼盘啦💁🏻‍♀️有鲍鱼,贵妃蚌,蛏子,鱼片,蟹,海虾等等😍海鲜亦都10分新鲜,啲海虾同鲍鱼都一直喺度郁🙈 只蟹🦀又大只又多肉,鲍鱼都唔缩过水依然咁大只😝汤底系龙虾汤🦐只龙虾劲大只,而且汤底味道十分香浓,好香嘅龙虾味之后仲可以食只大龙虾,肉质爽口😋有肥牛同埋猪肉,仲有粒粒牛,尤其系顶级牛肩,食得出特别重牛香味,而且脂肪分布平均😙手打丸都好新鲜弹牙,有虾丸墨鱼丸猪肉丸牛丸等等食完一大堆仲有甜品食,清凉嘅西瓜可以清一清味蕾,真系大满足嘅一餐😋
真系好抵食😦

食住前菜等鸡煲🙆🏻‍♀️

拎咗唔同嘅酱料配料俾我哋调味

食完鸡煲侍应就上咗呢个海鲜拼盘啦💁🏻‍♀️有鲍鱼,贵妃蚌,蛏子,鱼片,蟹,海虾等等😍海鲜亦都10分新鲜,啲海虾同鲍鱼都一直喺度郁🙈

只蟹🦀又大只又多肉,鲍鱼都唔缩过水依然咁大只😝

之后仲可以食只大龙虾,肉质爽口😋

手打丸都好新鲜弹牙,有虾丸墨鱼丸猪肉丸牛丸等等