2020-02-10
人越大越重视养生,𠮶排减紧肥又想食好嘢,就拣咗食材比较健康嘅日本野原本好想叫佢个黑豚釜,不过见佢推介限定嘅鱼steam rice !另外,仲叫左日式乌冬沙律,大板烧同金菇肥牛串!限定fish rice 一黎到卖相超有诚意,饭盖将鱼嘅鲜香味罩住响饭入面,饭嘅口感软硬度啱啱好,食落有鱼嘅咸香味,成个感觉好清同埋鲜,推介钟意食鱼鲜味嘅朋友沙律乌冬份量适中,减肥嘅我只系落咗小小酱,冻冰冰啱晒夏天!重头戏系大阪烧同金菇肥牛串。大阪烧个汁真系无得输,够晒味同埋个调味调得啱啱好,加上口感一流,食一旧绝对唔够喉,下次再去必食!另外金菇肥牛串有种碳香味,当然一样seasoning is perfect, 有水准最欣赏呢间野就系佢除咗主菜好,有好多有心机整嘅时令小食最怕啲餐厅剩系得主菜好食,个感觉会有啲dry, 好期街下次再试到更多高质appetisers !