2022-11-18 46 浏览
趁住今晚去 Mega Box 买嘢, 就顺便去 ❥⧽爆丼屋 ❥⧽食晚饭咯。餐厅走modern 路线, 周围都系玻璃, 感觉好阔落, 位与位之间有足够距离, 坐得几舒服。𓊈三色海胆盛丼 $𝟹𝟻𝟾𓊉一睇 menu 已经锁定要食海胆丼, 一解海胆嘅心瘾。见到个海胆丼满泻真系好满足, 好满意海胆多但饭唔多嘅呢个做法。三色海胆包括韩国海胆, 日本马粪海胆同加拿大海胆。 韩国海胆有轻轻火灸过, 所以味道香浓, 日本马粪海胆好鲜甜, 加拿大海胆比较大块可以豪食, 三款都好新鲜好好味! 𓊈三段重大极上丼 $𝟹𝟿𝟾𓊉呢碗丼饭有拖罗, 蟹肉同海胆, 一次满足3 个愿望, 而且仲要叠到好高, 真系好开心! 拖罗有8-10 片, 片片都入口即溶, 好好味! 蟹肉带少少海水味, 好适合𩠌饭食。店员仲同我地讲, 每日6 点都会有拖罗送到, 呢个时间嘅拖罗系最最最新鲜, 想食拖罗嘅朋友可以参考吓。𓊈Suntory The Premium Malt's $𝟺𝟾/ 买一送一𓊉350 ml 生啤做买一送一真系好抵饮, 味道芳香醇厚, 唔会太浓, 几易入口。♡♡ 呢度食丼饭真系好满足, 就咁睇价钱好似有d 贵, 不过 cp

𓊈三色海胆盛丼 $𝟹𝟻𝟾𓊉

𓊈三段重大极上丼 $𝟹𝟿𝟾𓊉

♡♡ 呢度食丼饭真系好满足, 就咁睇价钱好似有d 贵, 不过 cp 值真系好高, 系好值得食嘅丼饭!
面豉汤
Suntory The Premium Malt's