2019-04-07 737 浏览
行完两个中头山.. 要揾地方医肚.. 本身谂住BBQ.. 但朋友怕热气.. 最后拣左陈根记..老字号不愧系老字号.. 门口好多人等位.. 但系食完之后会觉得值得的..因为无论员工既招呼还是食物既质素.. 我都觉得好值得欣赏.. 同埋值得花时间等咁耐..前菜试左Wasabi 既手撕鸡.. 味道好夹.. 呢个前菜好开胃.. 好有新鲜感..然后叫左两个小食.. 椒盐九肚鱼.. 同埋蚝饼.. 我觉得有80分以上.. 炸粉唔厚系我个人喜好..跟住试左茄子鹅肠煲.. 蒜蓉炒时菜.. 黑椒猪手.. 仲有海鲜羮.. 全部都好好味..我亲眼见到我个猪手上台时.. 隔离岩岩入座既客人都指住话要1份