2017-01-27 113 浏览
去大角咀奥海城睇戏,睇完戏之后食晚饭,大部份都系连锁餐厅,食到闷闷地,想食下其他小店,一于行5分钟落去揾间餐厅食晚饭。呢间starry night 人头涌涌,应该有保证,所以就拣咗呢间!Buffalo wings鸡翼外皮炸得好香脆,而且个酱汁酸酸辣辣,非常惹味,一咬开,鸡汁流晒出嚟,非常juicy 洋葱圈炸得好干身,即叫即炸,外脆内热,洋葱好爽,洋葱味好香,唔会觉得好油腻,讃!安格斯牛排(二人餐)块牛排非常厚身,所以肉汁锁得好好,一切,牛肉汁流哂出黎,以往食靓牛排都会有好多汁,但因为呢块排厚,所以更加多,而且牛肉味好香,好滑身,超赞Brownie以呢个朱古力味好香浓又唔会好甜既brownie 作序幕,焗出黎超香,朱古力控既我系忍唔到口,大.满.足!
Buffalo wings
洋葱圈
安格斯牛排(二人餐)
Brownie