2018-08-23
好耐无食过寿司🍣喇!经过峰寿司,过左晚餐时间,唔洗等位太耐无黎食喇,已经转左电子下单,唔洗要侍应等住落单,又有晒图片,可以慢慢选同看图识食!点左北寄贝刺身做前菜,好鲜甜;又点左我最爱既赤贝寿司,好爽口,醋饭亦唔太大旧,唔会食几件就胀住,可以试多几款!面豉汤好足料,唔知有无人同我一样喜欢将旧寿司饭捞汤食呢?仲点左飞鱼子军舰 同 我觉得好新奇既—秋葵墨鱼军舰,口味好新鲜,两款食材出奇地match,作为秋葵控的我表示Like另一样好欣赏既系火龙卷,听个名好劲,大大份又好长架,先$68咋!抵食之选!炸虾配合飞鱼子同沙律酱,仲有估佢唔到既热浪薯片,口感同味道都好特别,小朋友应该好like寿司拼盘$198全部食材都好新鲜,最紧要三文鱼系真既,唔系鳟红鱼扮既,就无咩可以再挑剔喇最后食埋个炸蕃薯甜品,有小小雪过龙,同埋唔明点解糖浆唔系系厨房整热再淋上蕃薯到。全个晚餐黎讲都好满意,系个甜品稍稍令人失望左dd