2008-04-22
星期日下午时份,一行4人,好彩系4个,多1个都好难揾位,全部都系4人'木台'咁济....好彩1个旺角已经有3间石磨坊......有咩令到我大热天时都照食热ge甜品呢?就系附图ge香芒糯米芝麻卷喇~(3条,1开2变6件)其实e个甜品我绝对唔系第1次食;就系因为热食,先令到佢外内层都软,先至有口感;同埋.热食更加可以令我地感受到个芝麻外层ge芝麻感~D刨冰有好多料,例如凉粉同椰汁等,menu会有提到,客人可选择唔要任何其中1样'配料'.拣左个水蜜桃刨冰,的确几解暑,不过食落都几大碗,重点都系.....食落其实冇乜特别""".......特别之处就系多料咁解..........总结~环境: 预左系迫架喇味道: 香芒糯米芝麻卷坚掂,"热食"利用得好好,钟意紫糯米ge人一定要试.....下次再试其他分享型甜品;刨冰冇乜特别,下次必定转其他黎试服务: 我地有d咩疑问呀侍应都答到~几有礼貌~不过ed好多时成日转人,睇彩数喇
好彩1个旺角已经有3间石磨坊......
总结~
环境: 预左系迫架喇