2023-11-24 269 浏览
卤水鸡脾煎旦饭❤鸡髀劲劲劲大只!!! 仲大过我只手~ 肉质软嫩,而且仲好入味! 鸡皮亦唔厚,仲好弹牙,食起黎系好香甜既老水而唔死咸! 加埋只靓靓太阳蛋,晚餐黎讲,好够食!生炸鸡脾配薯菜 ❤食起黎一d都唔会好油腻 / 有果阵油忆味! 酥脆香口既外皮内软又JUICY既鸡脾肉,食起黎一d都唔嚡口!岩哂中意重口味既你! 而且佢地系唔落松肉粉,即叫即炸,够哂新鲜!香煎鸡扒肉燥饭❤️ 白饭上既卤香肉燥同大大块煎得外脆内嫩既鸡扒,入口劲香口惹味,咸香岩岩好❤️干爽分明既饭粒,淡淡米香捞埋啲肉燥,够哂惹味开胃鸭屎屎香手打香水柠檬茶❤️同 鲜百香果柠檬茶❤️两杯既柠檬香味都好满分,一d都唔死甜!如果中意开胃小酸既可以试百香果。如果钟意浓浓嘅柠檬香味,咁鸭屎就必点喇!