2020-06-22 562 浏览
呢间马来西亚菜一直都好受欢迎,星期六2点排成半个钟先有位,真系饿死我🤣入面座位都唔算太多,好彩等位时已经谂定食咩,可以直接嗌,嘢食就要等十分钟左右先到实在太多嘢想食,但今次都系嗌最热门嘅老鼠粉、玻璃鱿鱼通菜、槟城福建虾面,两个人食,食到好饱,夜晚都唔使食😆玻璃鱿鱼通菜真系好正,最钟意佢个汁,甜甜辣辣咁,食一条菜就蘸好多汁,好想打包佢返屋企捞饭食槟城福建虾面材料几足,都几新鲜,不过个人觉得普普通通老鼠粉好够火喉,但味道略嫌太淡,但同行朋友就觉得啱啱好,朋友非常钟意呢个𩠌😋食完一出呢个门口,个肚都涨到不得了,嗌咁多嘢食,每人都系一百楼下埋单,真系好抵食,唔怪得咁多人排队,听闻佢个咖央多都好正,今次食唔落,下次试吓先!
招牌砂煲老鼠粉
玻璃鱿鱼通菜

槟城福建虾面材料几足,都几新鲜,不过个人觉得普普通通

槟城福建虾面
招牌砂煲老鼠粉