2021-04-01 81 浏览
去得西贡, 相信唔少人都听过ʜᴜꜱʜᴜꜱʜ既大名了!高富楼地下果个就专卖雪糕而新开海傍广场果间就净系得ᴀꜰꜰᴏɢᴀᴛᴏ但,环境就松动d 🥰▫️ᴀꜰꜰᴏɢᴀᴛᴏ▫️虽然好多人介绍 ᴡʜɪꜱᴋʏ口味, 但90个大洋有点贵所以我地都系试下ᴠᴀɴɪʟʟᴀ味先! 真系无介绍错, 自家制雪糕香滑重云尼拿香, ᴇxᴘʀᴇꜱꜱᴏ ʙᴀꜱᴇ用左ʏɪʀɢᴀᴄʜᴇꜰꜰᴇ深炒, 超级ꜰʀᴜɪᴛʏ 😳所以食落又甜又浓又有果酸, 再配上香脆既ᴘɪᴢᴢᴇʟʟᴇ真系ᴍᴀᴅᴇ ᴍʏ ᴅᴀʏ 👼🏻▫️ᴍᴀɢɪᴄ & ʟᴀᴛᴛᴇ▫️试完个️ᴀꜰꜰᴏɢᴀᴛᴏ已经极度期待杯啡😹完全无令我失望就算叫左奶啡都饮到当中既果香同冧酒味太好饮既关系, 临走仲ᴇɴᴄᴏʀᴇ左杯ᴅɪʀᴛʏ 😂▫️ꜱᴄʀᴀᴍʙʟᴇᴅ ᴇɢɢ ᴡʜɪᴛᴇ, ᴍᴜꜱʜʀᴏᴏᴍ ᴛᴏᴀꜱᴛ▫️相比高富楼, 呢到有更多熟食选择呢!用左炒蛋白更健康,个炒菇多士都好好食😭 仲要都几大块,两个人食都饱
去得西贡, 相信唔少人都听过ʜᴜꜱʜᴜꜱʜ既大名了!
高富楼地下果个就专卖雪糕

▫️ᴀꜰꜰᴏɢᴀᴛᴏ▫️
虽然好多人介绍 ᴡʜɪꜱᴋʏ口味, 但90个大洋有点贵
所以我地都系试下ᴠᴀɴɪʟʟᴀ味先!
真系无介绍错, 自家制雪糕香滑重云尼拿香,

▫️ᴍᴀɢɪᴄ & ʟᴀᴛᴛᴇ▫️
试完个️ᴀꜰꜰᴏɢᴀᴛᴏ已经极度期待杯啡😹
完全无令我失望
就算叫左奶啡都饮到当中既果香同冧酒味
太好饮既关系, 临走仲ᴇɴᴄᴏʀᴇ左杯ᴅɪʀᴛʏ 😂

相比高富楼, 呢到有更多熟食选择呢!
2021-03-18