2022-03-14 222 浏览
系呢轮大热既曲奇店,有恒常同埋每日限定款式之分🤔自知放工先去买一定全部野所剩无几,所以我起码上网预订左想试既恒常款式先,以免空手而回😌果然一如所料,六点去到都无左抢手既抹茶同埋朱古力味🍫大家如果系想买恒常款式既记得提前两日上网预订‼️▪️ Matcha Macadamia White Chocolate Chip Cookie(8.5/10)💲50因为唔系即食就放左入雪柜,不过块曲奇实在好厚,焗左五分钟搣开个流心都系唔够澎拜,要再翻焗耐少少😭入口都够湿润,抹茶味好香浓之余唔会话涩,中间有好多脆身夏威夷果仁,同埋白朱古力碎,层次感好丰富😍唯独就系比较Heavy,分几次食或者揾人Share好啲▪️ EPIC Chocolate Cookie(8/10)💲50同样中间有朱古力软心,焗完会有流心效果,另外有朱古力Brownie同埋牛奶朱古力碎,都系几有质素既多重口感,亦唔会话过甜🍫▪️ Peanut Butter and Jelly Cookie(7.5/10)💲40花生酱味超级重,但系完全唔见介绍所提及既提子味啫喱,唔知系已经溶为一体定点,会略为腻少少🤏🏻🤣🔎 整体评分(8/10)

🔎 整体评分(8/10)