2023-08-29 39 浏览
铜锣湾登龙街不嬲出名多嘢食,果日落去揾间餐厅食个晚饭,又比我哋见到呢间餐厅有个好吸引嘅优惠,而且又未食过,所以决定入去试吓佢😙泡菜鱿鱼卡邦尼扁意粉 $145送到嚟嘅时候已经系超级香,闻完会吞口水果种🤣 佢个卡邦尼酱汁好Cʀᴇᴀᴍʏ,味道辣辣哋,好开胃好惹味,扁意粉就几弹牙嘅,鱿鱼出色,一啲都唔韧,而且意粉同佢都好挂汁,食落超过瘾👍🏻海鲜狂热芝加哥薄饼 $215由于🐻系蟹柳迷,🐨系芝士迷,所以见到呢个Pɪᴢᴢᴀ真系为之疯狂,首先系芝士超级拉丝,自带芝芯批边,咁癫咁邪恶,边个顶得顺🤣 配料亦都好充足,有鱿鱼,青口,蚬肉等等,最正系每一份都可以配到一条蟹柳,食落口感非常丰富,而且批边系用上黑糖边,食落仲带份甜甜哋,加埋芝士嘅咸香,真系好好食😍蜜糖芥末炸鸡呢份系买一送一嘅半份炸鸡,但系份量都好多,足足有五大件,蜜糖唔算好甜,芥末味亦都带食到,鸡件炸到脆卜卜,肉质都嫩滑,属中上炸鸡😚因为佢哋而家做紧优惠买一送一,凡惠顾彩虹炸鸡芝士包/任何芝加哥薄饼,就送炸鸡半份/手工薄饼,食到捧住个肚走,都系三百零,真系好抵食,最紧要系食物都好有水准👍🏻 另外同店员倾开先知原来佢哋有外卖网站,咁下次大家唔方便落

泡菜鱿鱼卡邦尼扁意粉 $145
泡菜鱿鱼卡邦尼扁意粉

海鲜狂热芝加哥薄饼 $215
海鲜狂热芝加哥薄饼

蜜糖芥末炸鸡

另外同店员倾开先知原来佢哋有外卖网站,咁下次大家唔方便落嚟食都可以用佢哋个外卖网叫返屋企疯狂拉丝🤪
2023-08-24
泡菜鱿鱼卡邦尼扁意粉