2022-10-11 1151 浏览
啱啱搬咗嚟天水围住冇几耐,见到屋企附近有伤心酸辣粉,充满回忆😂😂😂中学嘅时候成日食🤣本身谂住一个人叹吓,叫咗香脆猪腩套餐,点知食物未到就遇到新邻居🤣🤣🤣结果一齐食埋任食火锅!香脆猪腩套餐🐷唔系讲笑!猪腩𠮶阵外皮脆到卜卜声😍😍😍完全系可以拍Asmr嘅级别❤️❤️❤️超香脆超好食!套餐仲包埋酸辣粉,饮品有两款茶嘅选择👍🏻任食火锅😱😱😱真系第一次知道原来而家伤心酸辣粉有做任食放题火锅!我哋系周末下午去,只系$99一位,姐姐话平日仲平😱😱😱😱大癫😱😱😱❤️❤️❤️放题火锅汤底有烤鱼,鸡煲,药膳鸡煲,酸菜猪肚鸡煲选择!真系超多嘢拣,今次我哋就叫咗酸菜猪肚鸡煲,超级浓郁!好正呀!一定会成为我冬天嘅新饭堂!火锅配料方面,餐厅用一个大雪柜放起晒配料,配料有30种以上!大家留意番任食配料有提供鸡肉同牛肉但没有猪肉🐷最重要系薯粉任食,自制酸辣粉都仲得🤣🤣🤣材料都算新鲜,而且饮品有多项选择!就嚟冬天,相信呢度都会好爆场!

香脆猪腩套餐🐷

任食火锅😱😱😱

就嚟冬天,相信呢度都会好爆场!