2014-10-29 470 浏览
因为好耐冇食过米线,所以我同朋友去左学校附近既一间米线店到食。午市时间,人流比较多,座无虚席,外面亦有人等候位置。不过咁岩一去到就有两人位,所以我同我朋友就唔洗点等着坐左入去 因为午市比较繁忙,所以大家都系要搭枱。如果介意既,咁就唔好繁忙时间去食啦。服务唔错,d 侍应几快手脚。客人一坐低,就会立即比餐牌,一举手就立即过黎帮你落单,落单2分钟内就有野食 今次叫左呢碗清汤米线,ok好食。鱼腐系新鲜既,仲有汤汁锁左系入面。生菜好足料,好似食极都唔完咁。我就觉得d葱多过头,可以减少一d。另外仲叫左碟鸡翼 烤鸡翼就几唔错,香草既香味好激发到食欲!因为系烤既,所以就唔太油。烤得岩岩好,外皮有少少焦,有脆既感觉。:-)但肉就岩岩熟,嫩嫩地咁!总结,米线就普通,不过鸡翼就好食:-P

鱼腐生菜清汤米线
另外仲叫左碟鸡翼
新疆香草烤鸡翼
总结,米线就普通,不过鸡翼就好食:-P
2014-10-29
鱼腐生菜清汤米线