2020-10-26
Lunch行经呢间,到底系咪元朗开铺开到出市区呢?唔知。我知嘅系,佢嘅下午茶餐只系$3x,而质素系唔错,对得住价钱,呢次就试试午餐XO酱叉烧滑蛋饭 净系睇𩠌面就知佢系超足料,唔会为赚钱而呃你果少少XO酱碟头亦都唔系细,食完起码八成饱,饮埋餐茶就。。。哈哈叉烧唔系hea,淋得黎又有肥位,真系正。滑蛋炒功睇得出师傅真系好功夫,真系有少少蛋浆流返落饭度,系好滑,值得一试再试干炒牛河我平时坚唔钟意食呢样野,不过唔知点解突然想食。干炒牛河要镬气兼炒得均匀上色,呢碟就系标准。佢用左幼河,我超钟意呢只河粉,因为够爽弹而且滑身镬气有,牛亦唔系滑牛咁嘅feel,系有啲嚼劲,非常好食呢间餐厅绝对百吃不厌,因为质素真系好,员工服务都好,姐姐落单快手,友善,见到我拎出特别外形嘅零食会搭下伞,吹两句水,我唔讨厌呢类,可以话咁样仲留到更多熟客
XO酱叉烧滑蛋饭
干炒牛河