2009-08-01
㖊晚同旧同事出去聚一聚, 因为第二间野无位, 所以订o左哩间环境比较嘈, 四围d 枱都好多佬, 又打牌, 又操啤, 自己都系嘈嘈闭o既话, 问题不大嗌o左~~~~特价三宝: 冬瓜盅+吊烧鸡+缩骨鱼 - 冬瓜盅细细个都几足料, 我o地六个人, 每人有两碗左右; 吊烧鸡普普通通; 缩骨鱼用个gas 炉一路热住, 一大锅野, 感觉有d 似羊腩锅, 但食落都几好味, 连d 枝竹都劲入味椒盐豆腐鸡软骨 - 好香好脆口好好味 八宝时蔬 -无惊喜, 中规中矩凉瓜田鸡 -甘甘地, 我唔钟意食凉瓜都食到伙记反应快, 做野快, 够nice, gd ar 地方唔豪华, 唔宽敞, 不过我o地六个人, 佢都俾到张应该坐8 个人o既枱俾我o地, 所以唔会食到要打架 唔知系咪唔识嗌, 无乜点嗌d 特色野, 价钱都几平, 最初o系openrice 见d 人话埋单每人要百几至二百蚊左右, 但我o地六个人, 埋单一人只系需要$103.00
嗌o左~~~~
特价三宝: 冬瓜盅+吊烧鸡+缩骨鱼 -
冬瓜盅细细个都几足料, 我o地六个人, 每人有两碗左右;
吊烧鸡普普通通;
椒盐豆腐鸡软骨 -
好香好脆口好好味
八宝时蔬 -
无惊喜, 中规中矩
凉瓜田鸡 -
甘甘地, 我唔钟意食凉瓜都食到
伙记反应快, 做野快, 够nice, gd ar