(非会员)
2007-07-15 27 浏览
呢间嘢都几多fusion菜, 我成家6人想舒服d所以坐VIP房,坐房有个welcome food 送,一只牡丹虾船; 好得意!系一只巨型牡丹虾上有几件细粒过指甲嘅寿司bb!我叫咗特价一尺长大虾天妇罗, 蓝莓牛仔扒, 活左口鱼刺身, 海螺刺身, 带子皇刺身,智利海胆,刺身沙律, 酱爆鸭舌, 酒煮蚬, 福冈烧;一尺长大虾天妇罗真系第一次食咁大只,$28抵!蓝莓牛仔扒跟铁板上, 个蓝莓汁好香好fresh, 牛仔扒面烧到肉面焦焦哋而肉身仍好juicy, 几有创意, 好味道!$98.活左口鱼, 新鲜及刀功好, 我本身好钟意食薄切, 左口够滑, $138海螺刺身, 日本飞机货, 鲜甜爽口, 原只$68, 抵食!带子皇刺身, 又系巨型版, 产自北海道, 好鲜甜, 同普通带子刺身简直两回事, $58智利海胆, 好大粒, 好鲜味, 虽然$200, 但试过就知同平时好细粒嘅分别刺身沙律, 呢间招牌菜大大兜, 最重要个汁好开胃, 用个金色兜而沙律汁橙色, 好醒胃, $38酱爆鸭舌, 好有获气, 日本菜有鸭舌食, 哈! $38酒煮蚬, 用花甲, 正! $48福冈烧, 其实系牛内脏串烧, 有牛筋,牛舌,牛肚,
一尺长大虾天妇罗真系第一次食咁大只,$28抵!
海螺刺身, 日本飞机货, 鲜甜爽口, 原只$68, 抵食!
酱爆鸭舌, 好有获气, 日本菜有鸭舌食, 哈! $38
酒煮蚬, 用花甲, 正! $48
福冈烧, 其实系牛内脏串烧, 有牛筋,牛舌,牛肚, 系几特别,不过我就麻麻哋, $50/6串
其他我老豆嗌咗支"黑一点"烧酌,佢话好饮,个名几抵死!$368; 我同家姐就饮俩小无猜,有气酒,$58/壶,几易入口
最后埋单送雪糕,共$1300-
食得好丰富,下次一定再去!
系位置难揾d,揸车就好方便,有成4个停车场.