2024-06-02
今次好开心,可以带埋二位小朋友去食好西,我地叫左豪食套餐:368+10%,呢到真心好夸张😳无限时打边炉实在太多嘢食,我同老公未食到最后𠮶打边炉已经饱咗,好彩无限时,可以抖下食下甘😃😃重点优惠:有亲子优惠,二位成人免一位小朋友人头费🥳🥳(同埋如果未足够100CM是不收费用)😜😜大家准备接受挑战🤟🤟准备开始👅👅Round 1🌟5款小食🤩一次性炖汤🤤餐前小食共有六款😌甜番薯条、唐杨脆炸鸡、蟹籽沙律、酸甜炸大肠、鲍汁鸡脚🤤以上各款都系任叫任食,小朋友几钟意个薯条,真系新鲜番薯炸成🤩Round 2🌟 5款一次刺身👅五款刺身只系一次性,刺身虾、三文鱼、北寄贝、油甘鱼和带子,每一款刺身都好新鲜非常厚切,令人食指大动🤟Round 3🌟任食鸡煲 / 一次性酸菜鱼(一次性)餐厅用咗三黄鸡,仲加入超过20种香料混合而成嘅酱汁,味道好惹味,小朋友都食到津津有味Round 4: 一次性豪食牛肉拼盘+靓新鲜海鲜八款牛肉是潮汕五花趾、吊龙伴、手切牛颈脊、黄喉、澳洲封门柳、熊本雪花一口牛、SRF和牛肩胛肉眼芯、SRF和牛三角肉,我呢d牛魔王真心全部都好正,色泽好靓的牛🐮海鲜拼盘 (一次性)🦪🦐有蛏子、虾、蚝、蚬、
大家准备接受挑战🤟🤟准备开始👅👅
Round 2🌟 5款一次刺身👅
Round 3🌟任食鸡煲 / 一次性酸菜鱼(一次性)
Round 4: 一次性豪食牛肉拼盘+靓新鲜海鲜
海鲜拼盘 (一次性)🦪🦐
有蛏子、虾、蚝、蚬、龙趸片、白鳝片,蛏子
全部都大大件,望落都好吸引,全部都好鲜甜,蛏子好弹牙好好食
Round 5🌟任点打边边🥘
其实来到呢到我同老公已经有点吃不消,不过当然要继续食🥢汤底方便我地选择左猪骨汤底,味道很清甜,真系放左二旧大猪骨,而且作为火锅汤底令到火锅配料非常入味💫💫
其实只食海鲜和牛肉已经回番本,仲要无限时,真心挑战大胃王,如果想挑战一下,快点过来试下🤤🤤
📍为食火锅公司
👅观塘创业街15号万泰利广场地下C号舖