2023-10-12
今日同同事lunch落朗豪坊试新开既suage汤咖哩,其实都开左一段时间,但因为日日都排晒长龙,系今日见条龙小左d人即刻试一试先个,因为第一次试,所以都叫多左野食,叫左日式炸饺子、日本芝麻鸡翼、日本广岛蚝汤咖喱乌冬同脆嫩鸡髀汤咖喱乌冬日式炸饺子一黎到我即刻心心眼,炸到金黄色,啱啱好,炸到咁好睇真系高难度,而suage做到👍🏻食落去炸得好香口,好有日本feel~我系鸡翼王,劲劲劲钟意食鸡翼,呢款 日本芝麻鸡翼 一上枱我即刻试,一试就知,鲜炸既,煮得岩岩好,唔会太腻,正!日本广岛蚝汤咖喱乌冬,广岛蚝好鲜甜,汤咖喱比咖哩会淡d,但都好香咖哩味,味道都系日式咖哩既汤版本,有小小杰可以挂到面,而唔会抢到蚝既鲜味,好好味~脆嫩鸡髀汤咖喱乌冬,鸡髀超超超超大只外脆内嫩,乌冬都相比出面更爽口更弹牙,啱晒我口味😍二字概括:好评!下次一定要再试!
二字概括:好评!
下次一定要再试!