2024-09-16 192 浏览
-之前食过那个丫既炸物同炸排骨便当 一直都念念不忘🤣 今次收工同fd子黎大角咀新铺!!依家搬左新店 好大间同光猛😍坐得又舒服,同埋装修都好靓 又系好易打到卡😆同埋一路都好钟意呢间舖好贴心好多嘢都可以俾你自定义(主菜或者甜品都系)🤩 想食咩就简咩❤️卤香无骨猪髀便当今次一试期间限定既便当🤗听店员介绍返原来系黑毛猪髀黎😆而且个份量仲好大份 2个人share都食唔晒🤭可以有三种配菜拣 今次拣咗最多人嗌嘅粉丝同埋炒杂菜 加埋菌粟米🌽红烧牛腱汤面一开始上枱𠮶时候闻到汤底有淡淡的药材味点知食落又唔系㖞 好好味 完全唔系药材苦味🥳🥳另外系好浓既汤底加偏少少少辣(朋友唔点食得辣都觉得接受到ok!!)但如果真系怕食唔到嘅话,可以试吓麻油鸡汤 都好似好正咁😳牛腱真系每块都好大块 斋食晒啲肉都可能饱🤣个面底简左鲜关庙面(中) 好味偏细劲挂汤汁😋黑糖波霸奶茶 搽底我哋拣咗红茶☺️黑糖香甜 波霸Q弹 奶茶滑顺 口感层次丰富🤪蜂蜜麻糬白玉奶茶味道又系劲香滑 呢期麻糬野好出名🙃 跟风叫左 麻糬弹牙 蜂蜜甜而不腻 白玉搭配劲夹😇**适逢中秋佳节** 见到佢地仲推出左自家制月饼🥮💛月饼早鸟优惠💰$198 加送3张💰$80优
依家搬左新店 好大间同光猛😍
坐得又舒服,同埋装修都好靓 又系好易打到卡😆

卤香无骨猪髀便当
今次一试期间限定既便当🤗
听店员介绍返原来系黑毛猪髀黎😆
而且个份量仲好大份 2个人share都食唔晒🤭

红烧牛腱汤面
一开始上枱𠮶时候闻到汤底有淡淡的药材味
点知食落又唔系㖞 好好味 完全唔系药材苦味🥳🥳
但如果真系怕食唔到嘅话,可以试吓麻油鸡汤 都好似好正咁😳
牛腱真系每块都好大块 斋食晒啲肉都可能饱🤣
个面底简左鲜关庙面(中) 好味偏细劲挂汤汁😋