2023-01-07
终于食到大丸...🥹排到傻...开门前半个钟排都唔可以第一批食😭 好彩既系, 的确好好食😊由日本人开既拉面铺系唔同d ❗️非常地道兼高质🤣🤣✨白丸超浓盐味豚骨🥰 由喜马拉亚山、意大利、冲绳出产既盐, 酱汁调配而成, 听落好猛料😂 虽然我既味蕾只系分辨到, 好浓郁既豚骨味☺️🐖成碗饮哂🤣 面质拣左普通, 几弹牙, 至于豚肉, 有三片🤪质素都中上, 然后加多左3片, 饱到颠😛半熟蛋见图, 好靓蛋黄, 好彩再加左一只, 大满足🤝🏻✨虾丸汤底系由北海道既虾特制海鲜味噌酱汁, 虾味劲浓🦐🥹 加上有一大堆樱花虾, 捞埋碗汤度食多一个层次😎很好, 其余材料同白丸一样, 汤底两个拣一个既话, 会拣虾丸🫶🏻 整体味道更突出💯✨关西风味日式饺子有木鱼有蛋黄酱, 成个感觉好似大阪烧😂😂 唔太脆, 味道普通, 可以唔嗌🤔
✨白丸
✨虾丸