大角咀地方细细但系其实有好多好野食!而且价钱又唔贵,真系可以多啲嚟捐窿捐罅揾嘢食虽然我本身唔系好钟意食拉面,但系见到呢间感觉上好有喺日本𠮶阵落街就食到嘅拉面𠮶种感觉,所以就入咗去回味一下佢系真系日本人主理㗎!💂🏻‍♀️《虾丸》$98本身想食辣味嘅豚骨拉面,但系见到佢呢个虾豚骨,感觉上会比较鲜味,所以就决定试吓。见到佢有啲樱花虾喺度,都几香,以佢嘅豚肉薄切得嚟有种入口即溶嘅感觉,加上汤底非常浓郁,带有淡淡的鲜味,而拉面都系食落比较有弹性,整体来讲非常唔错总结:呢间小店真系令我有身处日本嘅感觉,而且佢拉面全部都系$100有找,仲可以自选面嘅粗幼度同埋油嘅多少,咁就可以根据自己嘅口味拣最适合自己嘅一碗拉面喇颁发军阶:上将🎖🎖🎖🎖
佢系真系日本人主理㗎!

💂🏻‍♀️《虾丸》$98

颁发军阶:上将🎖🎖🎖🎖