餐厅: 好吃吃光
资讯:

2023-07-18 37 浏览
位于大角咀博文街呢间台湾菜餐厅❤︎︎好吃吃光❤︎︎之前米纸都有推介过,我今日2点钟去到,正值lunch,差唔多Full晒全场👍🏻店舖装修舒服简约,呢度系QR Code落单,十分方便。最特别系每位人客可以免费添饭一次❤️岩晒大食又钟意食饭嘅食家😀我同朋友都系一样order左月见海老蚵仔鲁肉饭,我见好多人都推介过呢款,我重见到隔离2枱食客都噤岩系order呢款😛一定系正野来,份量相当多,啲蚝仔好大粒饱满😋卤肉唔油腻,肉燥味重👍🏻啲虾都好新鲜。每个餐会包一份小菜荳芽同油豆腐,啲荳芽腌制过有小小酸味捞埋啲饭一齐食,减低油腻感👍🏻我地将饮品升级加左$12试热黑糖姜母茶,$18冻朱古力。

2023-07-18
  • 月见海老蚵仔鲁肉饭