2016-05-30
平时好少去大角咀揾食,咁岩系呢头有野做就谂住见试下呢到究竟有几多野食法。呢条街都系食肆,间间都系咁多人,最后因为未食过快餐型式以外既汉堡,所以就试试佢。其实佢呢到d野食都几创新(又或者系我少食未听过),例如有海南鸡饭堡,但因为第一次食,想食返d经典d既汉堡,于是叫左个美式传统芝士汉堡食。就咁睇都好想快d咬佢一啖!充满浆汁同鲜嫩既牛肉冲击我味蕾:经过店长细心既烹调,牛肉熟既程度岩岩好,冇比红红烈火煎到流失肉汁,所以食果阵块牛一D都唔干身。不过可惜在于个包太干太涨,令食汉堡包食到成口满晒但又唔觉干同痴口既感觉。而且个包太油,食果阵仲唔觉意滴到只鞋到,所以食阵果要留意下,不过于是饮啖热朱古力,唔知系太热定点,D棉花糖溶晒,冇得食一粒粒既棉花糖,呢到有D失望。味方面可能岩岩食完D好浓既野,所以觉得冇咩味,有D淡。
呢条街都系食肆,间间都系咁多人,最后因为未食过快餐型式以外既汉堡,所以就试试佢。 其实佢呢到d野食都几创新(又或者系我少食未听过),例如有海南鸡饭堡,但因为第一次食,想食返d经典d既汉堡,于是叫左个美式传统芝士汉堡食。
就咁睇都好想快d咬佢一啖!