2024-03-24 126 浏览
为食峰峰又出动啦,今次食乜呢?系人人钟意嘅可丽饼❤️❤️大角咀嘅呢间3 CREPEs ,睇见峰峰食到停唔到口就知好嘢嚟啦👍🏻👍🏻小店门口有二十款可丽饼的模型,喺门口已经俾佢吸引住,可丽饼的款式有咸有甜,种类有好多!可丽饼即点即制,约需等候十至十五分钟隔住个玻璃都觉得吸引🥰🥰※ 士多啤梨香蕉朱古力雪糕$55卖相超吸引😍,已经呢个可丽饼嘅饼皮又薄又烟韧,食落充满左蛋香味同朱古力味馅料方面就有朱古力酱,朱古力脆脆同大大粒士多啤梨🍓,仲有好多香蕉🍌, 朱古力味浓郁,但又唔会好漏!朱古力雪糕上面有士多啤梨🍓干,口感丰富,值得一试👍🏻👍🏻可丽饼食落啖啖都系馅料,超幸福感,大满足😍※菠萝🍍梳打我哋就拣咗一个比较fresh 嘅饮品,清新香甜嘅菠萝味,而且仲够晒冰冻,解腻解渴啱晒食完咁大个可丽饼之后饮👍🏻夏天饮一流!大家经过大角咀,千祈唔好错过呢间呀😋😋大角咀博学里3号富多来商场一期地下1号舖

※ 士多啤梨香蕉朱古力雪糕$55

※菠萝🍍梳打

大家经过大角咀,千祈唔好错过呢间呀😋😋

大角咀博学里3号富多来商场一期地下1号舖