2021-04-28
“橙象” 英文叫orange elephant,个名都几特别,就系咁样畀佢个名吸引咗我哋入去食。打开个menu,入面几多选择,而且价钱又唔贵,值得一试。价钱都系几十蚊上落,真系好亲民啲价钱。泰式卤水猪髀焗粉丝煲:睇下啲猪脾超多,超级入味,粉丝都吸晒猪脾嘅香味,虽然个份量好多,但因为太好食,所以都系觉得唔够喉。$1泰式凤爪:佢哋每日都有个一蚊菜,咁平冇理由唔食㗎。虽然系一蚊菜式,凤爪嘅数量一啲都唔少,亦唔求其。泰式辣酱虾酱蛋炒饭:份量好多,而且未上枱已经闻到好香,呢个份量足够四个人食。依个炒饭炒得粒粒分明,用料好足,下次黎要再叫先得。香料烧焗侧鱼:个职员讲话要等30分钟,证明系即烧,烧鱼系一个好考技巧嘅菜式,要烧得熟之余仲要保留住入面嘅肉汁。佢哋个师傅烧得好好完全做到以上嘅要求。所以等30分钟都系值得。总括嚟讲呢间泰国菜系水准之上。
打开个menu,入面几多选择,而且价钱又唔贵,值得一试。
价钱都系几十蚊上落,真系好亲民啲价钱。
总括嚟讲呢间泰国菜系水准之上。