2016-01-15
大角咀吾知系米本身太偏既问题,甘多好食既舖头系度都冇人知,今次都系朋友带先知有正嘢。佢主打汉堡,不时都会进行创作新既嘢食,然后写系门口玻璃到等所有人睇到。环境虽然吾大,但系好有文青feel,番番去以前甘。佢虽然有order纸,但都会写系墙,好有读书时乱画黑板既感觉。卖相好令,即叫即做。先食奄列,因为个汉堡太热拎吾到上手佢奄列整到好滑,食得出佢吾会落太多salt,加小小酱好夹,而且可以睇到佢煎个阵好似冇咩点落油,而且食落都吾觉油。汉堡都系即叫既做,我最中意佢食落吾油腻,岩哂上班一族,又快又健康。佢猪柳好嫩口吾会干,而且冇咩油,入面会有番好多菜,食落去好fresh 好有水准,佢酱吾会好似快餐店甘落好多,岩岩好就够,甘样先食到成个包所有材料既味。吾知系米真系为左我地健康着想,要我地城市人少糖小油小salt,嘢饮吾会好大包,等大家吾会成日谂住俾左钱一定要饮哂而饮太多糖水。佢所有薯条用左部无油既蛋型机炸,虽然食落吾会好似油炸甘超脆,但都几脆几香口,好似星级大厨甘。佢呢个窝蛋芝士薯条超好食,薯条用无油机炸完之后再去焗,原来甘样食吾会好济颂食落好舒服,必食之选。听到厨师话迟下会推出rice bur
环境虽然吾大,但系好有文青feel,番番去以前甘。 佢虽然有order纸,但都会写系墙,好有读书时乱画黑板既感觉。
听到厨师话迟下会推出rice burger,搞到我劲兴奋,如果真系推出真系要试下。
服务态度好好,好有礼貌颂问下我地既意见希望有进步,值得推介。