👩🏻‍🍳Idiots评分(5🌟满分)  环境:4🌟 食物:4🌟 服务:4.5🌟 价钱:人均 $300💰  装修都好有传统冰室嘅feel~仲有粉红色瓷砖墙 复古得嚟又有少女心💖🤣  讲返食物 我哋都系叫招牌嘢食多 整体都几高质☺️ 上菜速度快 好快就成枱都系嘢食~ 店员仲好贴心咁提我哋啲面包要趁热食  - 👩🏻‍🍳 Idiots翻兜之选  ❤️‍🔥砂煲老鼠粉 ($88) 银针粉好弹牙入味 配料有肉碎、猪油榨、鱼亁、半熟蛋 同银针粉捞埋一齐食唔太咸 用瓷煲嚟煮好惹味 而且好保温! ❤️‍🔥南洋传统烧面包 ($34) 烧面包中间夹有咖央酱🤤 轻轻烘过嘅面包 表面少少脆 中间食落软软哋~唔同平时烘到脆卜卜硬晒嘅多士! 如果多啲咖央酱就更好~ 想食返传统脆脆嘅多士同有牛油嘅 就叫返佢哋嘅咖央吐司~  ❤️‍🔥马拉沙嗲串烧(猪牛鸡)3串 ($45)  沙嗲酱好惹味 有淡淡嘅花生酱味☺️ 串烧本身啲肉有腌过 就咁烤完唔点酱都好食! 肉质嫰唔会好嚡好韧~系猪肉有少少筋位 可接受☺️ - 👩🏻‍🍳Idiots食过就算  ⚡️细渗肉骨茶 ($88) 有一字骨、三层肉、猪手仔、鸡脚、猪肚而且有冬菇、豆卜同油炸鬼肉骨茶汤可
👩🏻‍🍳Idiots评分(5🌟满分)

环境:4🌟
食物:4🌟
服务:4.5🌟
价钱:人均 $300💰

讲返食物 我哋都系叫招牌嘢食多 整体都几高质☺️
上菜速度快 好快就成枱都系嘢食~
店员仲好贴心咁提我哋啲面包要趁热食

👩🏻‍🍳 Idiots翻兜之选

❤️‍🔥砂煲老鼠粉 ($88)
银针粉好弹牙入味
配料有肉碎、猪油榨、鱼亁、半熟蛋
同银针粉捞埋一齐食唔太咸
用瓷煲嚟煮好惹味 而且好保温!

❤️‍🔥南洋传统烧面包 ($34)
烧面包中间夹有咖央酱🤤
如果多啲咖央酱就更好~
想食返传统脆脆嘅多士同有牛油嘅 就叫返佢哋嘅咖央吐司~

❤️‍🔥马拉沙嗲串烧(猪牛鸡)3串 ($45)
沙嗲酱好惹味 有淡淡嘅花生酱味☺️
串烧本身啲肉有腌过 就咁烤完唔点酱都好食!
肉质嫰唔会好嚡好韧~系猪肉有少少筋位 可接受☺️

👩🏻‍🍳Idiots食过就算

⚡️细渗肉骨茶 ($88)
有一字骨、三层肉、猪手仔、鸡脚、猪肚
而且有冬菇、豆卜同油炸鬼
肉骨茶汤可以任添~汤底药材味浓 但唔苦🤤
不过略嫌啲肉唔算好大旧 而且唔太入味
同埋Idiot钟意新加坡重胡椒味嘅肉骨茶多啲~

⚡️美禄恐龙 ($28)
Idiots叫咗少甜少冰~唔知系咪咁所以饮落美禄仲系暖暖哋
同埋虽然上面有好多美禄粉 但味道有啲淡