2019-11-22
呢排钟意去大角咀揾食,大角咀果边真系好多餐厅。但今次都系约咗系旺角行街,行到攰咗就系旺角食咗嘢,但由于真系好想试下呢间餐厅,就行过去当消化咗,就叫咗几样嘢大家一齐share。香煎蟹饼配芒果莎莎酱: 蟹饼食落好鲜美,完全唔会有厚粉或者油腻嘅感觉,后尾侍应话呢个系百分蟹肉整嘅,同芒果莎莎酱都每天新鲜调配,所以我地都食到粒粒芒果肉,感觉好Fresh。烧海鲜拼盘:包括鱿鱼,三文鱼,带子,大虾多款海鲜,烧得几香口,尤其系带子,外面烧得微焦,入面就保持嫩滑。中间会有酱汁,香草牛油嘅味道,惹味,令人食唔停口,除咗海鲜,仲有好多沙津菜垫底。分量十足!呢度环境几得意,系以飞机为主题,行到门口已经见到装修有机身嘅设计,MENU都设有多款飞机餐,例如经济舱套餐或者商务舱套餐,如果唔系食得太饱我都会想叫嚟食,唯有下次再嚟啦。