2023-12-12 249 浏览
近期迷上左夹公仔,奥海城Nxxxx变左经常去嘅地方,顺便揾下大角咀周围嘅美食~我同友人钟意食蚝,都知道大角咀嘅选择唔少,今次拣左间行10分钟路程,喺奥运站同南昌站中间嘅Marco’s Oyster Bar & Grill试下~Menu有专食蚝嘅蚝set;Set Dinner可再加唔同嘅小食,甜品或蚝;亦有每日特选嘅唔同主食拣,睇得出店主花左心思喺Menu度配合唔同顾客需要👍🏻我地想试多啲唔同款式嘅野,所以拣左Set dinner加蚝再加甜品,咩都试晒😋Set dinner蚝系指定嘅Pacific Rock,鲜味、口感都系适中嘅,系CP值唔错嘅选择~另外蘑菇汤、带子天使面同埋蒜片炒意粉都适合钟意比较浓味嘅朋友,带子同活蚬都弹口都大只,味觉同饱肚感可以同样满足晒😋

2023-12-05
  • 黑松露野菌带子天使面