大角咀因為太多好野食, 決定整一個大角咀篇出黎, 分享畀大家! 力奇火鍋聽就聽過, 一直冇試過! 難得今次咁餓, 就試下啦! 其實裡面系冇咩特別裝修, 就好似地道大排檔咁, 乾淨 寬趟. 我地嗌jor 個豬骨煲,  心諗點解個豬骨煲貴~ (到最後上薹先知道佢貴系邊 )一上臺, 見到d食材整到好高!裡面豬骨有4-5大舊~~ 好驚人! 之後塞滿配菜! 有西芹 番茄 白蘿蔔 粟米 冬瓜··· 好多! 講真! 你嗌呢個 你基本不用再落肉 同菜! 但係天真既我地, 點會知道系咁大呢!之後我地又嗌jor 好多野! 真心! 佢d 野份量真係好驚人! 呢個本地手切牛肉! 有4層咁多! 而且味道都好好味! 好滑, 牛肉味都香濃~你睇下個金菇~ 配菜$38 系咁大份~~!!!其他配菜份量真係好大! 總括: 個煲 份量真心好大! 夠6個人食!而且d 肉既話! 選擇多 而且味道價格很可以!其他配菜選擇都多! 雖然其他選擇較為普通, 但係勝在份量大! 好滿足!!

講真! 你嗌呢個 你基本不用再落肉 同菜!

你睇下個金菇~ 配菜$38 系咁大份~~!!!

其他配菜份量真係好大!