2024-09-10 2809 浏览
那个ㄋㄚˋ ㄍㄜ不嬲都好出名食台式料理,而家大角咀搬左新铺更加阔落,今日下昼嚟到试吓佢哋嘅下午茶餐,都真系几抵食,而且好高质🤩而家系餐厅到仲可以点埋松义仙草联乘嘅甜品,够晒方便•松板猪起司蛋饼🍳呢个蛋饼好特别,入面嘅馅系猪颈肉,猪颈肉烧得好香,配埋芝士蛋饼食都几夹🤤仲有个酱可以点埋一齐食•大满足总汇套餐 (迷你卤肉饭、蛤蜊面线、香酥脆鸡)🍚🍜🍗呢个套餐真系好丰富,有卤肉饭、面线同埋脆鸡,卤肉用咗半肥瘦嘅肉,卤肉汁浸晒落啲饭饭好入味😆 蛤蜊面线味道浓郁,面线好香海鲜味🙂‍↕️香酥脆鸡可以自己加入海苔粉、辣椒粉等等,炸得好香脆,而且入面肉质嫩滑🍗•芒果丸子爱玉冻🥭有芒果、白玉、爱玉同埋芒果冰,芒果好甜,白玉同埋爱玉都好烟靭,食落好有层次,最特别嘅地方就系佢哋嘅冰系用芒果汁雪冻而成,食耐啲都唔会觉得淡🥰•No.1 仙草冻🍮呢碗仙草冻有珍珠、芋圆、白玉同埋仙草冻,识落口感会比较丰富,烟靭控必叫😍•冬瓜鲜奶🥛冬瓜茶融入咗喺牛奶入面,佢哋嘅鲜奶选用咗维记鲜奶,饮落好奶味浓郁•黑糖冬瓜茶🥤香甜嘅冬瓜茶,黑糖味浓,啱晒消滞🫃🏼

•松板猪起司蛋饼🍳

•大满足总汇套餐 (迷你卤肉饭、蛤蜊面线、香酥脆鸡)🍚🍜🍗

•芒果丸子爱玉冻🥭

•No.1 仙草冻🍮

•冬瓜鲜奶🥛

•黑糖冬瓜茶🥤
香甜嘅冬瓜茶,黑糖味浓,啱晒消滞🫃🏼

下午茶