2023-06-26
💡朝食全餐(关东煮、主菜、主食各一)➡️关东煮好特别,好少一个早餐或者一个套餐系包括关东煮,好入味,就连个汤都想饮埋。➡️主菜,拣咗蒲烧鳗鱼,本身唔系好喜爱食鳗鱼嘅我都俾佢吸引咗,个汁好入味,蒲烧鳗鱼用特制的酱汁蒸煮后,最后淋上酱汁,这种酱汁浓郁香甜,能够让鳗鱼更加美味。份量虽然小,但系以早餐来讲都已经好够饱。➡️主食,拣咗是日三味饭团,第一个饭团系有啲素菜喺上面,第二个饭团系日式玉子,第三个饭团系鳗鱼。三个饭团都唔系好大份,似系一个圆形球体,卖相吸引,打卡一流。💡 鲜奶抹茶 MATCHA LATTE(京都宇治 - 若 日)➡️鲜奶抹茶都有两种,我拣咗呢种系比较滑嘅,带抹茶甜味,几欣赏佢个拉花都几靓。总的来说,朝食全餐提供了丰富的营养和多样的口感,让人在一天的开始充满活力和精神,期待下次再食。(5🌟为满分)环境:🌟🌟🌟🌟🌟打卡:🌟🌟🌟🌟🌟味道:🌟🌟🌟🌟🌟价钱:🌟🌟🌟🌟再访:🌟🌟🌟🌟🌟
份量虽然小,但系以早餐来讲都已经好够饱。
(5🌟为满分)
环境:🌟🌟🌟🌟🌟