*✲゚*。☕大角咀高质日式pet-friendly cafe🎌我最近先第一次去呢间cafe 无论食物同环境我都好钟意 😆Cafe用左木色为主 播住音乐 令人一行入去就有舒服宁静嘅感觉🥰盐烧牛舌芯丼同寿喜烧牛肉乌冬都几好食😋牛舌芯颜色粉嫩 口感偏爽口💁🏻‍♀️寿喜烧牛肉乌冬上面仲有只生鸡蛋😍另外我再加左几款配菜: 溏心蛋🥚 骨附肠🍖同甜薯🍠红豆奶油厚吐司 配料系按自己喜好加上去🍞🧈成个摆盘好日系😍另外仲叫咗两款roll cake卷蛋口感湿润 又靓又好味😙期间限定嘅澳洲蜜柑超级甜🍊呢排天气超热 所以我叫左两杯消暑饮品「某某🍐」同「海涛🍍」呢两杯都加左生果汁 好refreshing 个combination几特别😆「某某」系抹茶加左酸酸甜甜嘅梨汁🍐🍵 几解渴👅「海涛」系咖啡加梨汁同菠萝汁 🍐🍍☕口感比较creamy, after taste有D似朱古力拖肥糖咁🤣整体食物都几满意 下次一定要再嚟试下其他野🫶🏻如果朝早嚟有日光 影相应该会再靓D☀️Weekend 夜晚都几多人 有人带埋宠物去 我7点前到就唔洗等位留意星期五至日先会开到夜晚9点架💁🏻‍♀️-✨ 盐烧牛舌芯丼 ($118)✨ 寿喜烧牛肉乌
*✲゚*。☕

成个摆盘好日系😍

另外仲叫咗两款roll cake
卷蛋口感湿润 又靓又好味😙
期间限定嘅澳洲蜜柑超级甜🍊

呢排天气超热 所以我叫左两杯消暑饮品「某某🍐」同「海涛🍍」
「某某」系抹茶加左酸酸甜甜嘅梨汁🍐🍵 几解渴👅
「海涛」系咖啡加梨汁同菠萝汁 🍐🍍☕

整体食物都几满意 下次一定要再嚟试下其他野🫶🏻
如果朝早嚟有日光 影相应该会再靓D☀️
留意星期五至日先会开到夜晚9点架💁🏻‍♀️
✨ 盐烧牛舌芯丼 ($118)
✨ 寿喜烧牛肉乌冬 ($86)
✨ 红豆奶油厚吐司 ($48)
✨ Tiramisu Roll Cake ($52)
✨ Fresh Fruit Roll Cake ($52)
✨ 某某 ($62)
✨ 海涛 ($62)
📍 浮生 @cafewanderhk
大角咀晏架街8号地舖