2020-10-17
店家主力制作北海道味噌汤拉面,配上一系列日式小食,用上套餐策略,黎到可以用好抵既价钱食饱饱!$258二人餐薯仔沙律沙律酱加上洋葱丝、甘荀同鸡蛋。冻冻地,清新而开胃。普通拉面(两碗)传统日本味噌汤拉面。我最中意佢地既面底,店家用左日本直送既拉面面条。非常弹牙有口感,著重面质既我好满意。汤底简单直接,系传统既味道,浓郁,但个人认为稍咸。因为拣左二人餐,所以仲可以拣多3款小食,每款都系店家自家制,份量味道都充满诚意!自家制饺子皮薄馅多,猪肉馅味道不错,皮都煎得几脆。份量有六粒,好满足。鸡翼及鸡软骨各两串传统盐烧制作,柠檬汁中和盐的咸味,味道正常发挥。烧鲭鱼即叫即烧,趁热食有丰富肉汁,小食黎讲份量好大,好比一般鲭鱼既定食。整体上味道不错,我一般食拉面都唔会加点小食,但呢间我认为小食必点同更有惊喜。呢个价钱可以食到咁多嘢已经系超值🤣🙋♀️,另外餐厅今年年头疫情开始到现在已经送咗上万个口罩,系值得支持嘅小店呀!💕🙋♀️
$258二人餐
薯仔沙律
沙律酱加上洋葱丝、甘荀同鸡蛋。冻冻地,清新而开胃。
普通拉面(两碗)
汤底简单直接,系传统既味道,浓郁,但个人认为稍咸。
自家制饺子
鸡翼及鸡软骨各两串
传统盐烧制作,柠檬汁中和盐的咸味,味道正常发挥。
烧鲭鱼