依间Cafe is pet friendly🦮🐈🤍装修简约木系暖色风格(⁎⁍̴̛ᴗ⁍̴̛⁎)感觉好舒服休闲感(。ì _ í。)💨里面仲有一个小小的榻榻米座位区 好有日本家居感(~_~;)!食物方面仲有menu for pets~ 主打吐司、意粉、咸甜的croffle 🥪🍝🥐🤍•🕯苹果奶酥雪球Croffle (hkd 88)一直都好想试吓croffle ( ̀⌄ ́)之前一直唔明白点解啲人觉得咁好食 而我只系觉得佢系一个夹扁咗的牛角包😂今次呢间呢个组合是我喜欢的apple crumble 所以决定一试! menu 上是用香草雪糕 但因为𠮶日out of stock 转用了牛乳雪糕(◐‿◑)�🍨唔知是不是转了牛乳雪糕的关系 我觉得配上肉桂味的熟苹果🍎 味道好夹💨💨❤️‍🔥加上它即叫即整 送到黎牛角包窝夫仲系热辣辣 冷热交融一起放入咁(/ω\) 🤍👍🏻🔒一浪 Wanland🔭Address: 大角咀利得街26号

依间Cafe is pet friendly🦮🐈🤍

苹果奶酥雪球croffle

🕯苹果奶酥雪球Croffle (hkd 88)

🔒一浪 Wanland🔭

Address: 大角咀利得街26号