2022-12-01 63 浏览
大角嘴呢一两年多咗好多食肆进驻特别系啲wine & restaurant , bar咁 俾附近放工啲office staff 同新楼啲年轻人轻松chill 下今日揸咗车就唔饮酒喇 但见呢间新开门口靓靓地 menu 又几啱食 又唔贵 就捻住试试佢 讲讲佢个menu, 佢唔算超多嘢食 但样样都想试下咁 特别系个snacks menu , 买杯酒睇住波都几爽今日两个人食 都食咗四样嘢 叫样样都试下咁先食头盘兰王蛋鞑靼牛肉- 🌕🌕🌕🌖🌑第一次咁食兰王蛋 但佢个浓蛋味又唔会抢晒个牛味 几欣赏佢个他他牛切到一条条咁 唔会太碎 有返啲口感跟住叫样香口嘢 炸甜蕃薯条- 🌕🌕🌕🌗🌑上菜先知佢炸完再焗 啲芝士溶埋落去 好夹又唔会超浓 仲食到蕃薯个甜味海胆忌廉汁蟹肉意大利饭- 🌕🌕🌕🌕🌑个海胆汁十分出色 平时会好稀又冇咩海胆味 佢呢个好浓海胆 饭煮到啱啱好 中间仲有啲菇增加口感👍🏼👍🏼 加拿大保湿猪胺配薯蓉- 🌕🌕🌕🌕🌗呢个Main 全晚亮点 系我食过其中一间最出色嘅猪猪味浓郁 肉汁锁紧晒系入面 一啲都唔鞋 个薯蓉滑而唔腻 少少调味已经够晒 大角嘴竞争咁大 差少少嘅餐厅都好快淘汰但我捻呢间应该长做长有净系
大角嘴呢一两年多咗好多食肆进驻
特别系啲wine & restaurant , bar咁

今日揸咗车就唔饮酒喇 但见呢间新开
门口靓靓地 menu 又几啱食 又唔贵 就捻住试试佢