平日12:00前到 唔洗等位✌🏻就食完个阵 店员提我地用餐时间已够 先发现出面原来劲多人😱因为真系好大碗!! 食到中段食得慢左😳店员提完我地即刻拿拿林食埋最后少少就走🤰🏻🙇🏻‍♀️🍖那个卤排骨便当🍱 $66块排骨真系成块面咁大😜特制卤酱汁好惹味 带点蒜香 适当咸香之余有d甜味😋排骨够淋唔干👍🏻唔肥腻 系边边位有几旧大肥膏🙈皮系软patpat同排骨会分离 虽然唔系脆炸个种🤔但感觉冇咁热气🤣当日配菜有椰菜花 粉丝 凉菜 溏心蛋 云耳杂菇 好多料 每一个位都有不同味道💫珍珠米粒粒分明而唔干唔硬🤤我食晒成碗系劲!!!饱!!!😂(有d女仔可能会食唔晒添)🐔那个卤香鸡球便当🍱 $66同上面卤酱汁一样 只系变左鸡球 呢款都好中意!!🤤鸡球嫩滑多汁 而且入味😍💕

🍖那个卤排骨便当🍱 $66
那个卤香鸡球便当