2023-04-12 1018 浏览
✅普遍小食都几好食 ✅出单算快 所以送到嚟都仲系热✅小食总类选择多 而且几特别✴️建议多人一齐食 可以叫派对套餐试到唔同款✴️虽然叫巷口炸鸡 但炸鸡反而一般我有试到嘅款式:⭕️涮嘴甜不辣 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(炸甜不辣即系炸嘅鱼糕 我本身就好钟意食 虽然唔及台湾嘅好食 但起码外脆内烟韧 调味粉够惹味 未食过嘅我真系建议你试下)⭕️骰子百页 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️(呢个真系有惊喜 系炸一片片嘅百页豆腐 好脆 有少少似炸猪皮咁样)⭕️塔香炸鸡 ⭐️⭐️⭐️(我讲咗 炸鸡反而一般 因为唔系咁脆 但塔香味道都几特别嘅可以试试)⭕️招牌炸鸡 ⭐️⭐️(同上 原味冇咩特别)⭕️招牌鱿鱼 ⭐️⭐️⭐️(味道都ok 但啲鱿鱼幼咗少少 同埋外皮唔够脆)⭕️地瓜脆条 ⭐️⭐️⭐️⭐️(甘梅粉酸酸地好夹 都够脆)⭕️花枝Q丸 ⭐️⭐️⭐️(几好食嘅 都外脆内软 但相对系咁多样里面最贵)⭕️椒盐杏鲍菇 ⭐️(有落椒盐但系可能因为杏鲍菇本身好淡味 所以食落冇咩调味 得阵菇嘅味道咁 同埋个菇都偏硬身嘅 虽然咬落去都仲有菇嘅水 但我唔推荐 食得呢间紧系食香口野啦 味道咁健康食嚟做咩)朋友用外卖平台叫,冇影相,但100%全自费非打手
✅普遍小食都几好食

⭕️涮嘴甜不辣 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭕️骰子百页 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭕️塔香炸鸡 ⭐️⭐️⭐️

⭕️招牌炸鸡 ⭐️⭐️
(同上 原味冇咩特别)

⭕️招牌鱿鱼 ⭐️⭐️⭐️
(味道都ok 但啲鱿鱼幼咗少少 同埋外皮唔够脆)

⭕️地瓜脆条 ⭐️⭐️⭐️⭐️
(甘梅粉酸酸地好夹 都够脆)

⭕️花枝Q丸 ⭐️⭐️⭐️
(几好食嘅 都外脆内软 但相对系咁多样里面最贵)

⭕️椒盐杏鲍菇 ⭐️

朋友用外卖平台叫,冇影相,但100%全自费非打手