2023-03-04 141 浏览
📍一龙虾两𩠌王 (佐敦)佐敦文蔚街1-23号文苑楼地下7号舖收工打俾呀妈问佢食乜,佢话唔想煮,但我又想食煮家饭,咁就买啲净𩠌,同屋企人一齐食外卖煮家饭,原来宜家啲两𩠌饭系癫到有龙虾!仲好𩠌过屋企🦞🦞🦞👉龙虾伊面💰78😋😋😋😋/5有咁大只龙虾真系大癫!试问点可以唔叫🤩🤩🤩食落仲要系酒楼的质素!!劲新鲜!肉质够结实,肉质鲜甜,龙虾劲多肉,另外伊面索埋啲汁好鲜甜😆😆好正💓👉 蒜蓉粉丝蒸扇贝💰35😋😋😋😋.3/5点解可以咁大只!就快大过个盒😂😂 蒜蓉粉丝蒸扇贝,扇贝都大过只手掌!扇贝上面铺上蒜蓉粉丝黎蒸,入面旧肉都有只手掌咁大,而且好厚身,真系超肥美鲜甜。最钟意既系佢地放面既蒜蓉超多,真系特别滋味!!👉净两𩠌💰40😋😋😋😋.5/5✨金牌炸子鸡老板同我讲唔好食会退返钱俾我!我就一于试下佢!鸡肉肉质鲜嫩,鸡皮薄而香脆,咬落有口感,入味而且不油腻 !这里用的鸡真有一手,✨✨必叫果然我呢40蚊系抵俾!✨炒蛋蛋可以系我最钟意嘅食物,越简单嘅材料越难煮得好食,望到佢个蛋好似好滑,食落真系好滑溜,有质素,师傅有功架 !👉净两𩠌💰40😋😋😋😋.5/5✨ 镇江醋排骨调味的酱汁很吸引我,,肉又不硬,酸酸甜甜味道适
📍一龙虾两𩠌王 (佐敦)
佐敦文蔚街1-23号文苑楼地下7号舖

👉龙虾伊面
💰78
😋😋😋😋/5
肉,另外伊面索埋啲汁好鲜甜😆😆好正💓

👉 蒜蓉粉丝蒸扇贝

👉净两𩠌
💰40
😋😋😋😋.5/5
✨ 镇江醋排骨
调味的酱汁很吸引我,,肉又不硬,酸酸甜甜味道适中,食落啖啖肉~💓💓
✨ 回锅肉
回锅肉镬气重,猪肉片煎得好香之余是薄片的,肥瘦适中,调味是少辣带甜,老板果然冇推介错!😋😋😋

✨柠檬鸡脚
💰25
😋😋😋😋.3/5
凤爪有软筋同软骨连带,口感爽脆,细味有柠檬香,酸酸辣辣又冻食,系一个开胃前菜。💓💓💓佢仲有好多自家小食,好吸引!千祈唔好错过

✨例汤
💰5
😋😋😋😋.3/5
完全自家制无味精!真系好抵饮,好足料😋😋是日例汤系莲藕汤😆😆

回头: yesYesyes!! 仲可以whatsapp订餐加打电话叫外卖!另外仲有好多外卖平台同friend最岩叫😆😆

#kermit食在佐敦