之前同屋企人成日帮衬旺角新世纪中心的大食代,多数都是食呢间,大大锅抵食又好味,食到咀都麻,但同屋企人食得好开心!所以去开通常食呢间,48蚊左右就食到一锅。呢日去开尖沙咀,同妈咪同行,佢就无食过呢间,见到中港中心有分店,就即兴同佢食呢间,点知妈咪仲遇到2位同乡,同佢地吹水吹左好耐,认真搞笑。但价钱好似已经去到50蚊一锅起,我都依然系选食牛,一锅选肥牛,另一锅选牛,两款都好食,等妈咪可以一次过试晒两款牛。辣度可以选,但本身汤底已经有辣的黑胡椒、花椒等,我们都是选少辣,因为少辣都会几辣下。由于份量多,米线就会食食下会变淋身少少,但依然好滑,我同屋企人都钟意食。出餐都算ok快,如果繁忙时间就要等耐啲,好在今次好快就食得。啲肥牛和牛都食到牛味,所以真系几好食,又辣得过瘾。妈咪第一次食都赞好味同抵食,话下次叫我再带佢去食㖞!我们就无加野饮,自己买左菊花茶解辣,哈哈。

妈咪第一次食都赞好味同抵食,话下次叫我再带佢去食㖞!
我们就无加野饮,自己买左菊花茶解辣,哈哈。
肥牛小锅米线
肥牛小锅米线