早两日系铜锣湾做嘢,经过希云街见到开左间装修型格既新米线店🍜系门口睇左阵餐牌,见佢有四种特色汤底:36小时熬花胶大筒骨汤🤤、一百斤蕃茄汤底🍅、老坛陈酿酸菜汤😮同辣而不燥麻辣汤🔥又有超多配料选择,仲有唔同小食🥟同饮品🥤愈望愈肚饿😖即刻入去开餐先🤗心大心细既我最后拣左厨师推介👨‍🍳其中一款:一百斤蕃茄浓汤(芝士肠、墨鱼丸、金茹、雪花鸡丝、午餐肉饺)神户拉面🍜上餐时店员会细心帮客人打开锅盖,一打开就会见到好红既蕃茄汤底,之后每样𩠌菜摆到好整齐!汤底一饮就知落足料,而且会有新鲜蕃茄蓉!而面底超多🤗芝士肠爽脆,墨鱼丸同金菇新鲜弹牙,雪花鸡丝质感不错,而最特别系午餐肉饺!咬一口先发觉仲加有菜脯系入面,令到饺子既口感更加丰富!之后仲叫左杯热情果加椰果红茶🥰超甜超爽皮呀!呢餐加埋都系一百蚊有找咋😆

愈望愈肚饿😖即刻入去开餐先🤗

之后仲叫左杯热情果加椰果红茶🥰超甜超爽皮呀!

呢餐加埋都系一百蚊有找咋😆