2022-05-24 1921 浏览
同事推介,所以一试首先要赞一赞餐厅员工,落单唔洗用纸笔/ 电话,直接用脑记,而且记得每个人嘅选择,令我地大开眼界,服务态度亦好好👍🏻Beef tartare 唔错,少少酸味几开胃,配超幼身炸薯条几特别(我第一次食呢种好似面咁幼嘅薯条)Beef tartare 唔错,少少酸味几开胃,炸薯条几Risotto 3.0 一登场,全部人哇然😂 青色一碟过湿嘅饭,放喺一个丐帮器皿入面,同事食唔到几啖就食唔到,因为太酸😂Okinawa pork belly 登场我地有点吓呆左,然后笑左,好似东坡肉😂 净系得一块肉同少量炸面配菜我真系搞唔掂,食完返公司食左4包饼干,2包花生先勉强顶到放工,连细食嘅同事都话要谂定下午茶食咩;味道方面尚可,沾烧汁几好食,但唔值呢个价钱Mussel sopressini 应该算系最正常嘅一道主食,但称不上好味,两个同事都话太咸,饮左两杯水先食得晒个面🙊今餐饭真系扩阔大家眼界,难怪午饭时段都吉左一半座位,抱歉,应该唔会有下次
同事推介,所以一试

Beef tartare 唔错,少少酸味几开胃,炸薯条几

Beef  Tartare

Macau  Tamarind  Braised  Okinawa  Pork  Belly

2022-05-24
Beef  Tartare