2024-10-02
前排老板请食饭就带我嚟呢度食buffet,我觉得呢度好正,环境又几好,就带咗屋企人嚟呢度食 buffet呢度嘅大闸蟹真系顶呱呱,冇得弹,非常新鲜,蟹肉嘅味道非常鲜美,食咗仲想再食,肉质非常滑 ,入口即化,鲜香无比。仲有猪肉,油脂同瘦肉特别均匀,下锅煮香气十足,口感好好,唔会好老,肉质仲带有少少弹性, 仲有微微嘅猪油味,食住特别香。我哋仲要咗佢哋嘅火锅海鲜,攞咗好多料,特别钟意青口同贵妃蚌,味道特别鲜香,肉质仲好有弹 性,阿爸就好钟意食螺,佢话觉得非常新鲜,香气十足。海鲜蒸锅亦都唔同凡响,蒸嘅煮法可以大程度保留海鲜嘅鲜味,唔会损坏海鲜本质,因为食材都 好新鲜,口感同味道都系一流。当然仲要嚟一堆油炸同串烧食品,我自己特别钟意佢哋嘅串烧牛肉同烧虾,串烧牛肉仲保留住牛 肉嘅香气,唔会烧过头,肉质仲算滑嫩,烧虾味道好正,调料非常适中,唔会过咸。我同屋企人喺呢度食得好开心,呢度系一个食火锅放题嘅好地方!
我同屋企人喺呢度食得好开心,呢度系一个食火锅放题嘅好地方!