2012-10-16 53 浏览
今日同条虫去食今年第一餐大闸蟹, 预先留定6大只!! 七点未够, 全场爆满, 好彩订定位再叫多个"槟城棒棒骨"先黎两只蟹先Woo~真系好多羔丫!! d羔好似蛋黄咁甘香跟住食个骨骨盒, 咖喱好香, 食得出系自行调配的咖喱, 并唔系出面求其买到的现成咖喱浆开!!个包焗到好脆, 食完两只蟹先食个包, 个包都唔会淋到一 pat pat!!大厨师傅会不时出黎同d客人沟通, 问下意见!!一问之下, 原来呢度下至茶叶, 小食, 上至菜式到甜品, 都系由大厨一手一脚去处理(煮理) 非常欣赏呢度做事认真的态度, 因为呢度小至茶叶咁细微既地方, 都绝不马虎!! 一饮落去有阵茶香, 冲左6,7次仲有茶味! 唔似d大集团酒楼冲出黎d茶无味或苦>.<除左食物外, 呢度d服务态度十分良好, 时不时会过黎冲水, 睇下仲有咩未黎, 最重要系, 只要我条百厌虫一四围望, d职员就会好快留意到, 然后好热诚咁问『系咪想要d乜?』(其实条虫真系四围望下, 无乜特别想要) 噢~好耐未试过唔使做伸手党都有人理呢间系我呢两年食过最有心机同诚意既中菜
今日同条虫去食今年第一餐大闸蟹, 预先留定6大只!!

七点未够, 全场爆满, 好彩订定位

再叫多个"槟城棒棒骨"

先黎两只蟹先
Woo~真系好多羔丫!! d羔好似蛋黄咁甘香
爆羔大闸蟹
再黎多只><
顶羔架!!
槟城棒棒骨四方盒
厨师傅会不时出黎同d客人沟通, 问下意见!!

呢间系我呢两年食过最有心机同诚意既中菜
2012-10-13