2021-11-28 1286 浏览
朋友极力推介,本身打算上两个星期黎食,但想3、4日前book都full晒,今次我早最少1个星期前book定位,终于book到Menu好多相,好吸引,样样都想试。所以一开波叫左个拼盘先 - 极上和牛盛合,有牛肩肉同两款牛肋肉,然后嗌左份牛舌。每一款都好好食,基本上唔需要再点任何汁都已经好够味。之后再嗌左份牛柳同埋一本壸渍肋条。牛柳够lum但无话好特别,相反一本壸渍牛肋条就唔错,有个waitress都有帮手烧,佢好熟手,睇住佢烧都系一种乐趣,因为佢每一下都排得好整齐。呢度环境唔错,张枱都够大,两个人都似坐紧张四人枱咁,waiter都落力解答我地问题同会介绍。上菜速度都快。下次再黎食

下次再黎食